ASANSÖR BAKIMI VE SERVİSİ




ASANSÖR BAKIMI VE SERVİSİ


Ana Sayfa / Blog / ASANSÖR BAKIMI VE SERVİSİ...

872 okunma. Tarih: 11/12/2020

ASANSÖR BAKIMI VE SERVİSİ

Asansör bakımı önemlidir!

Asansör kullanılan yapılarda, yöneticilerin konuya gerekli hassasiyeti göstermesi kanunlar çerçevesinde zorunludur.

Asansörler elektronik ve mekanik cihazlardan oluşan sistemlerdir. Her türlü yapı malzemesi gibi, asansörde de kullanılan ürünlerin kullanım ömrü vardır. Ve yine her elektronik ve mekanik cihaz gibi çeşitli nedenlerle arıza yapabilmektedir.

Bakım, asansörün sorunsuz ve güvenilir çalışması için önemli bir faktördür. Bakımı yapılan asansörlerde, bakımı yapılmayan asansörlere oranla çok daha az arıza oluşmaktadır.

Can ve mal güvenliğiniz için öncelikle TSE-HYB belgesine sahip, CE ve İSO kalite standartlarını müşterilerine sunan profesyonel firmalardan hizmet almanız önemlidir.

Biz Kuzeylift olarak, projelendirmeden, montaja, revizyondan bakıma kadar olan tüm süreçler için gerekli olan yeterlik ve kalite belgelerine sahip, sadece asansör ve asansör teknolojileri alanında faaliyet gösteren bir kuruluşuz.

Güvenliğiniz önceliğimiz anlayışıyla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız.

YAKLAŞIMIMIZ:

 

Arıza: 7/24 hizmetinizde olan arıza ekiplerimizle asansörlerinizi daima güvenli ve hizmetinize açık tutmayı amaçlıyoruz.

Bakım: Yetkili ve konusunda uzman personelimizle asansör mevzuatı standartlarına uygun bakım hizmeti veriyoruz.

Modernizasyon: Teknolojinin gelişimine paralel olarak, asansörlerimizin güvenlik ve konfor seviyelerini standartların istediği düzeye yükseltiyoruz.

Montaj: Bünyemizdeki yetkili ve konusunda uzman teknik ekiplerimizle her türlü asansör montajının projelerinize entegrasyonunu gerçekleştiriyoruz.

Enerji ve Çevre Duyarlılığı: Hizmet verirken doğaya ve çevreye duyarlı ekiplerle çalışmaya, enerji verimliliği yüksek ürünler kullanmaya üstün gayret gösteriyoruz.

  • Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşın! 0555 411 54 89